Onderwerpblog

Trotseer de meest deprimerende dag van het jaar met deze strips.

blog

2020 wordt een speciaal jaar voor Jommeke met heel wat feestelijkheden. De spits wordt afgebeten in Wilrijk met een expositie in het districtshuis over '65 jaar Jommeke'.

blog

De onafscheidelijke zusjes Annemieke & Rozemieke uit de befaamde Jommeke strips dragen ook hun frietje bij tijdens Week van de Friet! (Zeedijk in Middelkerke t.h.v. Theresiastraat).

blog

Nieuwe joint venture wordt de grootste uitgever in Vlaanderen en belangrijkste Nederlandstalige stripuitgever van de Benelux.

blog

Ondanks het wisselvallige weer daagden heel wat enthousiaste kids op voor de Jommekesdag in het Boudewijnpark. “Heel blij dat we eens met Jommeke op de foto konden”, klonk het lachend.
 

blog

Tik Tak is terug met gloednieuwe afleveringen. Vanaf 2 september op Ketnet Junior en in de Ketnet Junior-app en vanaf 8 november in de boekenkast!

blog

23.000 kinderen vieren het einde van het schooljaar op het grootste kinderfestival van de lage landen: Pennenzakkenrock. Honderden kinderen waagden hun kans om de code te kraken met Jommeke!

blog

Samen met ongeveer 6000 kinderen uit het eerste en tweede leerjaar, zakte Rory De Raaf af naar Balen, naar recreatiedomein Keiheuvel. Daar ging dit jaar voor de 17e keer 'Bengelpop' door.

blog

Lees hier het verslag van Hannah en Quinten over hun avonturen in Zwitserland met Jommeke.

blog

Met een gevoel van ongeloof en veel verdriet vernamen wij zaterdagavond 25/05 het plotse overlijden van Alexis Dragonetti.

|<  <   1 2 3    >  >| pagina’s: 1 van 3